fbpx

Teamudviklingsforløb i en international medicinalvirksomhed

Grundet et joint-venture samt både markedets pres og et ekstremt højt forventningspres fra ledelsen, var salgsteamet yderst presset. Nærmest stresset og handlingslammet.

Målet fra at gå fra handlingslammelse til at kunne handle på trods af de svære omstændigheder hvor de forventede at nogle ville miste deres job. Det gik ud over deres salg, og det var det eneste der ikke måtte ske.

Forløbet bestod af et kortere afklaringsforløb, der hjalp dem med at erkende deres vilkår bl.a. ved at opdage deres individuelle og fælles undgåelsesmønstre.

Den indsigt førte til et stærkere fælleskab og en øget synergieffekt i teamet. De opdagede; bl.a., ved hjælpe af ikonsekvensberegneren hvordan deres stært følelsesmæssige frygt-adfærd (som er helt naturlig når man er bange for at miste et job) netop fører til nedsat præstation.

Når følelserne står i vejen og vi ikke ærligt, får beregnet konsekvensen af deres impact, så handlingslammes vi, hvilket fører til det stik modsatte end det situationen netop krævede. Den kræved mere salg og sammenhold.

De fik hjælp i deres konkrete og svære situation til at gøre det der skulle gøres.

Opdag din undgåelsestype

Klik her og lyt til podcasten om, hvordan vi undgår at sige dét, der er vigtigt.