fbpx

testimonials

Et uddrag af andres oplevelse.

ODIN har ikke tidligere haft tradition for at benytte konsulenter eller coaches til ledelsesdelen af forretningen. Anne Marie har nu igennem 4 år været personling “trusted advisor” for mig, og er også blevet en del af sparringen til ledelsen. Vi anvender bl.a. Anne Marie til sparring ved ansættelser af nøglepersoner. For at sikre at de passer ind og vi ikke får lyserøde elefanter i ledelsesrummet, som hæmmer forretningen i at udvikle sig. Hendes virke som coach spænder vidt. Hun sørger for at ”svesken kommer på disken”, og det er også i kraft af Anne Marie, at vi er blevet meget bedre til at handle som ledere! Nu bliver vi holdt oppe på vore aftaler og sikrer derved at vores samtaler og drømme bliver til konkrete handlinger, og dermed en god forretning. Vi har ved at benytte ICEBREAKER-konceptet oplevet en stor fremgang på vores bundlinie, og det skyldes i høj grad at Anne Marie er med til at hæve barren. Alle på ODIN har kunnet mærke forandringerne, fra lærlinge til ledende medarbejdere. Der har været en meget positiv tilbagemelding på den rejse som ODIN har været på indtil nu. Som leder oplever man nogle gange, at man er alene på banen med bolden. Anne Marie er den mur man kan spille bolden op af, men man skal være klar til at bolden nogle gange kommer hurtigere tilbage end da man sendte den af sted.
Mads Rasmussen
Ejer og direktør ODIN Maskinfabrik
Jeg kender Anne Marie gennem et mangeårigt samarbejde. Hendes evne til hurtigt at identificere ”kerne issuet” er unik. Hun har et blik og et sprog for de organisatoriske tabuer, som ofte står i vejen for, at virksomhedens ledere kan gøre det meget bedre, sammen. Hun formår, på sin særligt empatiske måde, at italesætte det de færreste ”tør” sige og hun gør det på en empatisk og autentisk måde. Jeg vil på det varmeste anbefale Anne Marie og ICEBREAKER-metoden hvis I vil have et mere effektivitet samarbejde”
Natascha Wordolff
HR Director i GFK; Nordics & Baltics
I Kindly har vi benyttet os af Anne Maries sparring i forbindelse med etablering af ledergruppen og i den forbindelse haft en leder-workshop. Anne Marie hjalp os med at få talt om den elefant der stod i rummet, som vi selv havde meget svært ved selv af få sat ord på. Hun kan, med sin særlige fornemmelse for mennesker og brede er faring med ledergruppe-udvikling, skabe et rum, som er trygt nok til, at vi har lært at tale om det der er svært og få sagt det der skal siges, så vi kan arbejde effektivt med vores forretningsmæssige mål og fjerne det der står i vejen for et effektivt samarbejde
Henrik Larsen
Adm. direktør i Kindly
Jeg har arbejdet sammen med Anne Marie gennem flere år, først i Deloitte og siden har vi, i Kim Johansen International Transport A/S, benyttet hendes facilitering. Anne Marie formår som få, at ”danse med det og dem der er” og evner at få sat ord på det, som vi ikke selv har let ved at tale om. Bl.a. fordi det ikke er håndgribeligt og indimellem føles ubehageligt at sige det der skal siges. I flere sammenhænge har vi fået sat ord på det vi ellers ikke får talt om, fordi det ikke handler om konkret sager, men om det interpersonelle som kan forhindre at 2 + 2 = 5 i opgaveløsningen. Vi har fået et sprog for ”de elefanter ”der indimellem kommer fordi, at vi har lært at adskille sag og person. Det er enkelt når man ved hvad man skal gøre! Hendes facon er imødekommende og hun er en menneskekender, og det er hun sublim til at udnytte professionelt. Og allervigtigst er hun ikke bange for at tale om det ”svære”.
Mikael Kolbe
Økonomidirektør

Opdag din undgåelsestype

Klik her og lyt til podcasten om, hvordan vi undgår at sige dét, der er vigtigt.