fbpx

WORKSHOP:

Det bundærlige team

På blot en workshop lærer I at tale om det vigtige og svære, nemlig jeres relation til hinanden​​

Selvom vi spritter af allevegne for at undgå smitte, så bliver der sjældent gjort rent under gulvtæpperne eller imellem os.

Elefanterne i rummet er en af årsagerne til at mange forandringer ikke lykkes. Men det er vanskeligt at bryde vaner og ændre en kultur uden hjælp udefra. Det er mit speciale at facilitere forandringsprocesser der handler om ”det usagte”.

Inden workshoppen får I tilsendt et spørgeskema. Vi tager udgangspunkt i jeres besvarelser og sikrer på den måde et unikt fokus på lige præcis jeres samarbejde og undgåelses-strategier. 
Og en ting er sikkert – det bliver sjovt.

Udbytte:

  • I får en dyb forståelse og (selv)indsigt i, hvad det helt konkret betyder for jeres resultater når, I ikke taler om det der er svært.
  • I opdager hvordan I med enkle redskaber fremadrettet kan lære at sige det svære.

Gennem workshoppen arbejder vi udelukkende med konkrete eksempler, som I vil kunne genkende og I får et uvurderligt fælles sprog, som sikrer at det lykkes.

En typisk workshop indeholder rollespil og gruppeopgaver, samtaler og refleksionsopgaver, så I lærer at optimere jeres samspil og resultater fremover. Formen tilpasses jeres ønsker og behov. 

KONTAKT

For mere information ring 30 64 60 13

Lad os tage en uforpligtende samtale eller (online) møde, hvor vi får talt om de ting, der er vigtigst for jer.

Skriv til os

Opdag din undgåelsestype

Klik her og lyt til podcasten om, hvordan vi undgår at sige dét, der er vigtigt.